15 Aralık 2008 Pazartesi

AK Parti’den belediye başkanlığına üçüncü aday

Yozgat’ın hâlen görevde olan Belediye Başkanı Yusuf Başer ve AK Parti eski merkez ilçe başkanı Celâl Köse’nin ardından, malî müşavir Mehmet Doğan da AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adayı oldu.

Doğan, aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı’na yaptığı başvurudan sonra basın toplantısı düzenledi. Doğan, kimsenin adayı olmadığını, kimseden adaylık için icazet almadığını, bu göreve talip olurken parti teşkilâtının sağ duyusuna ve Yozgat halkına güvendiğini söyledi. Doğan, AK Parti’nin kendisini aday göstermesi hâlinde, belediye başkanlığı görevi için yeterli vizyonunun, bilgisinin ve birikiminin olduğunu söyledi.

“Bu bilgi ve birikimimi Yozgat’a ve Yozgat halkına vermek için elimden geleni yapacağım” diyen Doğan, Yozgat’taki bütün esnaf, memur, işçi, emekli, basın mensubu, sivil toplum örgütleri ile birlikte, ayrım gözetmeden, ilkeli, kaliteli ve dürüst, katılımcı bir yönetim sergileyeceğini ifade etti.

Doğan, “Yıllardır Yozgat’ta yaşıyorum. Yozgat’ın sorunlarını biliyorum ve bu sorunları çözeceğime eminim. Ben bu göreve hizmet için talibim. Hizmet edilen değil hizmet eden bir belediye başkanı olacağım” dedi.

Hiç yorum yok: