24 Aralık 2008 Çarşamba

2 doktora peş peşe 2 araç çarptı

İş dönüşü yaya olarak evlerine giden Özel Yozgat Şifa Hastanesi doktorlarından Operatör Doktor Zarife Özsalih ile Uzman Doktor Hülya Kale’ye peş peşe 2 araç çarptı. Ağır yaralanan Zarife Özsalih Ankara’ya sevk edildi. Hülya Kale ise, çalıştığı hastanede tedavi altına alındı.

Dün akşam, Özel Yozgat Şifa Hastanesi doktorlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünden Operatör Doktor Zarife Özsalih ile Radyoloji bölümünden Uzman Doktor Hülya Kale’ye iş dönüşü yaya olarak evlerine dönerken Bozok Kavşağı’ndan karşıya geçtikleri sırada plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Ardından, arkadan gelen 06 AN 8830 plakalı otomobil de hızını alamayarak doktorlara çarptı.

İki otomobilin peş peşe çarptığı doktorlar, Yozgat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Kazada ağır yaralanan Opr. Dr. Zarife Özsalih, Ankara Numune Hastanesi’ne sevk edildi. Hülya Kale ise, çalıştığı hastanede tedavi altına alındı.

Doktorlara çarptıktan sonra kaçan otomobilin sürücüsünün bulunması için takibat yapıldığı, Yozgat Cumhuriyet Savcılığı’nın da kaza hakkında soruşturma başlattığı bildirildi.

Hiç yorum yok: