9 Ekim 2008 Perşembe

Yozgat bir şehit daha verdi

Diyarbakır’da polis servisine düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan polis Ahmet Kılıçarslan'ın ölüm haberi, Yozgat'ın Esenli beldesinde oturan ailesi ile birlikte, yakınlarını ve bütün Yozgatlıları da yasa boğdu.

Diyarbakır'da polis servis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan 4 polisten birisi olan Yozgatlı Ahmet Kılıçarslan'ın cenazesi, Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen törenden sonra, Yozgat’ın merkez ilçesine bağlı Esenli kasabasına gönderildi.

Oğullarının şehit olduğu haberini televizyon haberlerinden öğrenen acılı baba Rafet Kılıçarslan, haberi duyduğunda eşinin bayıldığını söyledi.

Diyarbakır’dan gelen şehadet haberi, şehit polisin baba ocağını yasa boğdu. Şehit polis Ahmet Kılıçaraslan’ın baba ocağı ziyaretçi akınına uğradı. Acılı aile, gelen taziyeleri kabul ederken, şehidin annesi ağıtlar söyleyerek acısını dile getirdi.

8 aylık hamile eşi hastaneye kaldırıldı

Şehit polis Ahmet Kılıçaslan’ın hamile eşi hastaneye kaldırıldı. Üçüncü çocuğuna 8 aylık hamile olduğu öğrenilen Ayşe Kılıçarslan, erken doğum şüphesiyle Ankara’ya sevk edildi. Şehit polisin 7 yaşında bir erkek ve 3 yaşında bir kız çocuğu var.

Hiç yorum yok: