11 Ekim 2008 Cumartesi

Oktay Rıfat Yılmaz yeniden başkan

AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Oktay Rıfat Yılmaz, bu gün yapılan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı kongre sonucunda ilçe başkanlığına yeniden seçildi.

İlyas Arslan Kültür Salonu’nda yapılan kongrede bir konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Reformu ve hükümetin uygulayacağı tarım politikası hakkında bilgi verdi.

Her bölgede, ihtiyaca ve coğrafî şartlara uygun ürün yetiştirilmesi için planlama yapılacağını belirten Bakan Çelik, bölgeye göre üretimi tavsiye edilen ürünü yetiştirenlere teşvik verileceğini bildirdi.

Oktay Rıfat Yılmaz yeniden başkan

Yozgat'ta AK Parti Sorgun İlçe Kongresi'ndeki seçimde, başkanlığa Oktay Rıfat Yılmaz seçildi.

Sorgun İlyas Arslan Kültür Merkezi Salonu'nda yapılan AK Parti Sorgun İlçe Kongresi'ne Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Mehmet Çiçek, Osman Coşkun, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Yozgat İl Başkanı Zekeriya Avşar ile çok sayıda partili katıldı.

Tek liste hâlinde gidilen seçimde 28 Temmuz genel seçimlerinden itibaren Sorgun İlçe Başkanlığı'nı yürüten Oktay Rıfat Yılmaz, tekrar ilçe başkanlığına seçildi.

AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Oktay Rıfat Yılmaz, 28 Temmuz genel seçimlerinde AK Parti'nin Sorgun ilçesinde yüzde 71'in üzerinde oy aldığını belirterek, hedeflerinin önümüzdeki yerel seçimde bunu daha da yükseltmek olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok: