13 Ekim 2008 Pazartesi

Memur maaşları yatırılan banka, promosyon olarak Yozgat emniyetine 10 otomobil verdi

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, personelinin maaş aldığı banka promosyonundan 10 adet otomobil aldı.

Banka promosyonuyla alınan 10 otomobilin hizmete sunulması sebebiyle Polis Evi önünde bir tören düzenlendi.

Törene Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk, daire müdürleri ve emniyet personeli katıldı.

Törende bir açıklama yapan Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, Yozgat'ın kış şartları çok ağır geçen bir şehir olduğunu belirterek, "Bu sebebple araç ihtiyacının çok olduğunu gördük. Bankadan alınan maaşlarımıza karşılık verilen promosyonun bir kısmını meslektaşlarımızın feragat etmesi ve bu araçları alabilirsin demeleri üzerine Valimiz Amir Çiçek'in de olurunu alarak bu gün aldığımız 10 yeni araç Emniyet Müdürlüğümüz konvoyuna katılacaktır" dedi.

Gayelerinin, Yozgat halkına daha iyi emniyet hizmeti vermek olduğunu söyleyen Nalcı, "Alınan bu araçlarla, şubelerimizin araç ihtiyacının bir bölümü karşılandı. İlçelerimizde araç sıkıntımız var, ilçelerimizin araç meselesinin de önümüzdeki günlerde çözüleceğine inanıyorum. Araçlarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Amir Çiçek ise Yozgat'ın huzuruna huzur katacak, araç ve gereçlerin çok önemli olduğunu da ifade etti. Konuşmaların ardından,araçların hizmete girmesi münasebetiyle kurban kesildi.

Otomobillerin deneme sürüşlerini Vali Amir Çiçek ve İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı yapıldı.

Hiç yorum yok: