24 Ekim 2008 Cuma

Gençlik Meclisi’nin ilk genel kurul toplantısı yapıldı

Yozgat Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ilk genel kurul toplantısı bu gün İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya Yozgat Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Vali Yardımcısı Latif Memiş, İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı da katıldı.

Yozgat Kent Konseyi Gençlik ve Spor Grup Başkanı Halil Türkmen’in açılış konuşmasının ardından Gençlik Temsilcisi Turgay Erkekli Yozgat Kent Konseyi Gençlik Meclisi hakkında bilgi verdi.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Amir Çiçek, Yozgat’ın ve Türkiye’nin gelişmesinde gençlerin düşüncelerinin önemine işaret etti. Çiçek, şöyle konuştu:

“2023 Gelişim Vizyonu’ndaki hedeflerimizden birisi de gençleri yönetime katmaktır. Bu Gençlik Meclisi’nin çalışmaları bunu sağlayacaktır. Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatacak ve geleceğe taşıyacak gençlerdir. Cumhuriyeti ve demokrasiyi geliştireceksek gençlerin fikirlerine, düşüncelerine önem vermeliyiz. Bu sayede yarınlarımıza daha hazırlıklı oluruz.”

Yozgat Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ilk genel kurul toplantısında, Yürütme Kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. Toplantı, dilek ve temennilerin alınması ile sona erdi.

Hiç yorum yok: