9 Ekim 2008 Perşembe

Çekerek’te 1 hafta içinde ikinci intihar:
Nuri Arslan, evinde vurulmuş olarak bulundu

Çekerek'te neler oluyor?

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde evlilik hazırlığı yapan nişanlı genç, evinde vurulmuş olarak bulundu.

Elemin köyünün eski muhtarı Ali Arslan’ın evinde tabancayla vurulmuş halde bulunan 23 yaşındaki oğlu Nuri Arslan’ın intihar etmiş olabileceği ileri sürülüyor. Ancak, ölen gencin yakınları, önümüzdeki Kurban Bayramı’nda düğününü yapmaya hazırlandıkları Nuri Arslan’ın intihar etmesi için bir sebep olmadığını belirterek, cinayet ihtimaline işaret ediyorlar.

Elemin Köyünde yaşayan ailesinin yanına bayram ziyaretine gelen ve İstanbul’da yaşayan Nuri Arslan, henüz belirlenemeyen bir sebeple odasında kalbinden vurulmuş bir halde ölü olarak bulundu.

Ailesi tarafından sabah saat 09.00’da odasında ölü olarak bulunan genç, Çekerek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye götürüldüğünde ölmüş olduğu anlaşılan gencin cesedi, hastanenin morguna kondu. Hastane yetkilileri, Nuri Arslan’ın şüpheli gördükleri ölümünü Çekerek Cumhuriyet Savcılığı’na bildirdiler. Çekerek Cumhuriyet Savcılığı da, olay hakkında soruşturma başlattı.

İntihar mı, cinayet mi?

23 yaşındaki oğullarını kaybeden aile ve yakınları, hastane koridorlarında sinir krizi geçirdi. Çekerek Hür Haber Gazetesi’ne kısa bir bilgi veren Nuri Arslan’ın acılı babası Ali Arslan, “Evimizde hiçbir huzursuzluk ve sorun yoktu. İntihar mı etti, yoksa vuruldu mu, bilmiyorum. Oğlum İstanbul’da çalışıyordu, bayram ziyaretine gelmişti, nişanlıydı ve Kurban Bayramı’nda düğünü olacaktı” dedi.

Olayı duyan Arslan’ın yakınları Çekerek Devlet Hastanesi’ne koştular. Öldüğü haberine uzun süre inanamayan yakınları “Eğer intiharsa, sebebi nedir? Nuri Arslan öyle bir insan değildi. Niçin intihar eder?” diye soruyor…

Bazlambaç Belediye Başkanının oğlu da intihar etmişti
Kısa bir süre önce de, Çekerek ilçesine bağlı Bazlambaç Beldesi Belediye Başkanı Osman Gödek’in 21 yaşındaki oğlu Serkan Gödek, otomobili içerisinde tabancayla başından vurulmuş olarak bulunmuştu. Serkan Gödek’in de intihar etmiş olabileceği belirtilmiş, olay hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Hiç yorum yok: