16 Ekim 2008 Perşembe

Bozok Üniversitesi, yeni akademik yılını Cemil Çiçek’le açacak

Yozgat Bozok Üniversitesi’nin 2008-2009 akademik yılı açılış törenine, yozgatlı bir siyasetçi olan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek de katılacak. Cemil Çiçek ayrıca, üniversitenin bazı birimlerinin temellerini atacak ve Erdoğan Akdağ Enstitüler Binası’nın açılışını yapacak. AK Parti Yozgat Merkez İlçe Kongresi’ne de katılacak olan Bakan Çiçek, partililere hitaben bir konuşma yapacak.

Yozgat Bozok Üniversitesi’nin 2008-2009 akademik yılı açılış töreni 17 Ekim Cuma günü saat 10.00’da Erdoğan Akdağ kampusü Spor Salonu’nda yapılacak. Törene Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek de katılacak.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından verilecek olan “mini konser”in ardından, Bozok Üniversitesi’nin rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, açış konuşması yapacak. Törende, arzu etmeleri hâlinde, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile Yozgat Valisi Amir Çiçek de birer konuşma yapacaklar.

Konuşmaların ardından, üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi, Kütüphane ve Bilgi İşlem Merkezi ile Yemekhane ve Merkezi Kafeterya’nın temel atma töreni ile, Erdoğan Akdağ Enstitüler Binası’nın açılış töreni gerçekleştirilecek.

Buradaki programını tamamlayan Cemil Çiçek, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Kongresi’ne katılarak, partililere hitaben bir konuşma yapacak.

Hiç yorum yok: