9 Ekim 2008 Perşembe

Bazlambaç’a Aydın Doğan çeşmesi

Yozgat’ın Çekerek ilçesine bağlı Bazlambaç beldesinin Belediye Başkanı Osman Gödek, bir çeşme yatırması için Aydın Doğan Vakfı’na müracaatta bulundu. Belediye Başkanı Gödek’in talebine olumlu cevap veren Aydın Doğan Vakfı, kasabanın girişine bir çeşme yaptırdı. Başkan Gödek, 15 bin YTL’ye malolan çeşmenin açılışına, Aydın Doğan’ın kızı TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ’ı davet edeceğini söylüyor.

Kasabanın girişinde yeşil alan üzerine kurulan ve L şeklinde inşa edilen çeşmenin, yapım masraflarının tamamını Aydın Doğan Vakfı’nın karşıladığını belirten Bazlambaç Belediye Başkanı Osman Gödek, “Bu memlekete bir çivi çakan, buna yardımcı olan, yardım sesine kulak veren her insan bizim için değerlidir. Böyle bir taleple kendilerinden yardım istediğimizde hiç tereddüt etmeden seve seve kabul ettiler. Biz de sayelerinde böyle bir eseri kasabamıza kazandırdık. Emeği geçenden, destek verenden ve Aydın Doğan Vakfı yetkililerinden Allah razı olsun”diye konuştu.

Çeşmenin açılışına Aydın Doğan’ın TÜSİAD Başkanı olan kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ’ı davet edeceğini belirten Gödek, “Kendilerine ulaşmaya çalışıyoruz. İnşallah bize zaman ayırırlar” dedi

(Kaynak: Çekerek Hür Haber Gazetesi)

Hiç yorum yok: