21 Ekim 2008 Salı

Aktütün gazisine MHP desteği

MHP Sarıkaya İlçe Teşkilatı, Aktütün Jandarma Karakolu’na düzenlenen terör saldırısında teröristlere karşı kahramanca çarpışırken yaralanan gazi Ömer Ekinci’yi evinde ziyaret etti.

Hakkâri'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Karakolu'na düzenlenen saldırıda vücuduna şarapnel parçasının isabet etmesi sonucu yaralanarak “gazilik” makamına erişen Ömer Ekinci, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

MHP Sarıkaya Belediye Başkan adayı Mecit Muş ve beraberindeki heyet, gaziye ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Gazi Ömer Ekinci ile bir süre sohbet eden heyet, çatışma hakkında bilgi aldı.

MHP Sarıkaya Belediye Başkan adayı Mecit Muş, “Dünya varoluşundan beri bu millet kutsal vatan toprakları için çok miktarda şehit de vermiştir, gazi de olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir. Her dönemde vatan için canını feda edenler çıkmıştır, çıkacaktır; ama yine her dönemde hainler de olacaktır” diye konuştu.

“Vatan toprağının bedelini canlarıyla ödeyen şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunuyoruz” diyen Muş, gazi Ömer Ekinci’ye bundan sonraki hayatında mutluluklar dileyerek, ‘geçmiş olsun’ temennisini tekrarladı.

MHP heyetinin ziyaretinde Mecit Muş, gazi Ömer Ekinci’ye Kurân-ı Kerîm, MHP İlçe Başkanı H. Nuri Atmaca da Türk Bayrağı hediye etti.

MHP Sarıkaya İlçe Teşkilâtı’nın ziyaretine, MHP Sarıkaya Eski Belediye Başkanı ve önümüzdeki seçimlerin Belediye Başkan Adayı Mecit Muş’la birlikte; MHP İlçe Başkanı H. Nuri Atmaca, MHP Eski İlçe Başkanı Dr. Necmettin Tuncer, MHP Eski İlçe Başkanı Doğan Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ömer Açıkel, Murat Dulda, Bekir Erbek, Eski Belediye Meclis Üyesi Eczacı Erkan Yazır, Ocak Başkanı Özkan Şimşeker ve Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Karaca katıldı.

Hiç yorum yok: