17 Eylül 2008 Çarşamba

Yozgat Jandarma Komutanlığı’ndan ücretsiz üniversiteye hazırlık derhanesi

Yozgat Jandarma Komutanlığı, gençlere ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu verecek

Yozgat Valisi Amir Çiçek, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak, gençleri yüksek öğrenim hedefine yoğunlaştırmak maksadı ile İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde “Mehmetçik Dershanesi” açılarak, ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu verileceğini duyurdu.

Vali Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, üniversiteye hazırlık kursunun hafta sonları 09.00-16.00 saatleri arasında verileceğini, hafta içerisinde ise 18.00-20.00 saatleri arasında etüt çalışmasının yapılacağını bildirdi. Vali Çiçek, “Ön kayıtlar 19-28 Eylül ve 3-8 Ekim tarihleri arasında Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Askerî Gazinosu’nda her gün 09.00-12.00 ve 14.00-17.00 saatleri arasında yapılacaktır” dedi.

Albay Dursun’dan Vali Çiçek’e ziyaret

Bu arada, Yozgat’ın da bağlı bulunduğu Sivas Askerlik Dairesi Başkanlığı görevine yeni atanan Personel Albay Yakup Dursun, Yozgat Valisi Amir Çiçek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Personel Albay Yakup Dursun’a yeni görevinde başarılar dileyen Çiçek, “Mehmetçik bizim göz bebeğimizdir. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da dosta güven, düşmana korku vermeye devam edecektir” dedi.

Hiç yorum yok: