22 Eylül 2008 Pazartesi

Yozgat Belediyesi web sitesini unuttu mu?

Yozgat’ın resmî ya da sivil kurum ve kuruluşlarının internet sitelerinin pekçoğu güncellenmediği için, ziyaretçilerin tepkisini çekiyor. Yozgat Belediyesi’nin web sitesi de düzenli olarak güncellenmeyen sitelerden birisi.

Yozgat Belediyesi’nin web sitesinin ana sayfasında hâlâ 4 Eylül 2008 tarihinde kaydedilen “Zabıta Haftası Kutlamaları” hakkındaki haber ve fotoğraf yer alıyor. O günden bu güne kadar siteye belediye çalışmaları hakkında tek bir haber ya da duyuru bile girilmemiş.

Resmî kurumlar içinde web sitesini en etkili şekilde kullananların başında ise Yozgat Valiliği geliyor. Valiliğin neredeyse her faaliyetinin haberi, geciktirilmeden ve fotoğraflı olarak yayınlanıyor.

Yozgat’tan yayın yapan siteler arasında, haftalarca güncellenmeyen siteler bulunuyor. Bazı sitelerin virüs taşıması ise, internet kullanıcılarının ziyaretten vazgeçmelerine sebep oluyor. Mahalli gazetelerin web sitelerinin çok geç güncellenmesi ise, haber akışına gereken önemin verilmediği şeklinde değerlendiriliyor.

Hiç yorum yok: