16 Eylül 2008 Salı

Yimpaş Yozgat Spor, sezona moralle başlıyor

Türkiye 2. Lig B Kategorisi 4. Klasman Grubu’nda mücadele eden Yimpaş Yozgat Spor’un Başkanı Tevfik Çankaya, futbolcular ve teknik heyet, 2008-2009 Futbol sezonunun başlayışı münasebetiyle Yozgat Valisi Amir Çiçek’i ve Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan, teknik heyet ve futbolcuları makamında kabul eden Vali Çiçek, Yimpaş Yozgat Spor takımının yöneticisinden, futbolcusuna, hocasından malzemecisine kadar bu işe kenetlendiğini ve çok özverili bir şekilde çalıştıklarını belirterek “Zaten bu iş maddiyattan önce gönül işidir. Bizler de elimizden geldiği kadar takımımıza destek olmak zorundayız. Centilmenlik içerisinde başarılarla dolu bir sezon geçirmeniz dileklerimle hepinize sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum” dedi.

Karsspor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde Yozgat Spor’a moral veren Amir Çiçek, takımın iyi futbol oynadığını, pazar günü deplasmandaki maçtan galibiyetle dönerek, kötü gidişata son verileceğine inandığını söyledi. Vali Çiçek, “Yimpaş Yozgatspor, ilimizi temsil etmektedir. Başarı sadece takımın değil, Yozgatın da başarısı olacaktır. Başarınız için her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Yimpaş Yozgat Spor’a yapmış olduğu yardım ve desteğinden dolayı Vali Çiçek’e teşekkür eden Yimpaş Yozgat Spor Başkanı Tevfik Çankaya da, ziyaret sonunda Vali Çiçek’e, üzerinde ismi yazılı olan bir forma hediye etti.

Daha sonra kırmızı-siyahlı ekibi, Belediye Başkanı Yusuf Başer kabul etti. Başer, takıma her zaman imkânlar ölçüsünde destek verdiklerini, bu desteğin her zaman olduğu gibi bu yıl da devam edeceğini ifade etti. Başer, “Takımımızın her zaman destekçisiyiz. Pazar günü deplasmanda oynanacak maçtan alınacak galibiyetle iyi bir moral ve hava yakalanırsa taraftarımızın da yüzü güler” diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı ekibin başkanı Tevfik Çankaya, Belediye Başkanı Başer’e de takımın formasını hediye etti.

Hiç yorum yok: