15 Eylül 2008 Pazartesi

Vali Çiçek: Yozgat günden güne kalkınıyor

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yozgat’ın günden güne büyüyüp geliştiğini belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız müddetçe başarılmayacak hiçbir iş yoktur” dedi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yozgat’ın mülkî amirlerini İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde verdiği iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Davetliler arasında Yozgat Milletvekilleri Mehmet Çiçek ve Osman Coşkun, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Engin Ünalan, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk, Vali Yardımcıları Mustafa İngenç, Atilla Selami Abban ve Latif Memiş’in yanı sıra, Yozgat’ta görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, İl Genel Meclisi üyeleri ve yerel basın-yayın kuruluşlarının sahipleri ile ulusal haber ajanslarının temsilcileri katıldılar.

Yozgat’a yapılan yatırımlar hakkında kısa bilgiler veren Vali Amir Çiçek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İlimizin günden güne büyüyüp geliştiğini görmek bizleri mutlu etmektedir. Kalkınma ve gelişim her alanda olmalıdır. Bunu yaymak için yeni ve değişik projeler geliştirmekteyiz. Ancak bunlar elbirliği içinde yapılmalıdır. Hemen her yerde ısrarla ifade ediyorum, birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız müddetçe başarılmayacak hiçbir iş yoktur. Projelerimize, yapılan işlerimize istisnasız her yerden destek görmekteyiz. Çünkü Yozgat’ın gelişip güzelleşmesi, büyümesi, bütün Yozgatlıların olduğu gibi burada görev yapan mülkî idare amiri olarak bizlerin de tek isteğidir. Örneğin, Yozgat-Sorgun arasındaki Çalatlı mevkiinde 14 kilometrelik bölünmüş yol çalışmasını herkes biliyor İl Özel İdaresi gerçekleştirdi. İl Özel İdaresinin imkânlarını hem burada hem de KÖY-DES uygulaması için seferber ettik. Şimdi de güzel neticeler alındığını hep birlikte görmekteyiz.”

Hiç yorum yok: