18 Eylül 2008 Perşembe

Vali Çiçek, Çayıralan ilçesi ve İğdeli Köyü'nde incelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Çayıralan İlçesi ile Çandır İlçesine bağlı İğdeli Köyü’ne giderek bazı incelemelerde bulundu.

İlk olarak Çayıralan Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Amir Çiçek, Çayıralan Kaymakamlığı görevine atanan Muhammet Aktaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakamlıkta İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Tarım İl Müdürü Abdullah Ertuğrul, İl Özel İdaresi Yatırım ve inşaat Müdürü Osman Şimşek ve ilçede görevli kurum amirlerinin katılımıyla bir değerlendirme toplantısı yapan Vali Çiçek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Değerlendirme toplantısından sonra Çayıralan İlçe Hastanesi’ne geçen Çiçek, hastane yetkililerinden bilgi aldı. Hastane birimlerini de dolaşan Çiçek, hasta ve hasta yakınları ile görüşerek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Yapımı tamamlanan Çayıralan Anaokulu’nu ziyaret eden Çiçek, daha sonra özel bir şirket tarafından Çayıralan İlçesine yaptırılmakta olan su dolum tesisi inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Çandır İlçesi’ne bağlı İğdeli Köyü’ne giden Yozgat Valisi Amir Çiçek, burada yaptığı yol incelemesinin ardından köyde kendisini bekleyen vatandaşlar ve köy muhtarı Erhan Korkmaz ile bir süre sohbet etti.

Vali Çiçek, ziyaretinin son durağında Çayıralan Aşağı Tekke Hayri Yıldız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile bu okula bağlı kız ve erkek pansiyonunda incelemelerde bulundu.

YİBO’da iftar buluşması

Hayırsever İşadamı Hayri Yıldız tarafından Aşağı Tekke Hayri Yıldız YİBO’da verilen iftar yemeğinde öğrenciler, Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve diğer davetliler ile biraraya gelen Vali Çiçek, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Hiç yorum yok: