17 Eylül 2008 Çarşamba

İstanbul’daki Yozgalılar İftar yemeğinde bir araya geldi

Esenler Yozgatlılar Dayanışma Derneği’nin düzenlediği iftar yemeği Yozgatlıları bir araya getirdi.

Esenlerde Yeni alınan dernek merkezindeki programa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mehmet Deniz, Başkan Yardımcı Ahmet Yılmaz, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Demirel, MHP Esenler İlçe Başkanı Ahmet Fidan ve yönetimi, Saadet Partisi İlçe teşkilâtı, Esenler Esnaf Odası Başkanı Ünaldı Özsoy, İşadamı Yusuf Erkoç, Süleyman Saçan, Adem Erdoğdu, Osmanlı Arşivleri Şube Müdürü Orhan Sakin, Esenyurt Dernek başkanı Adem Akdağ ve Genel Sekreter Halit Korkmazyürek, Ümraniye dernek Başkanı İhsan Kayaalp ve yönetimi, Bağcılar Dernek Başkanı Av. Bülent Yılmaz ve yönetimi, Çandır köyü Dernek Başkanı Mehmet Meydan, Kabalı Köyü dernek Başkanı Mustafa Güzel ve dernek üyeleri katıldı.

Dernek Başkanı İhsan Karaman, yaptığı konuşmada, dernek merkeziyle beraber federasyonun genel merkezinin de yeni alınan bu binaya taşınması sonucunda, Yozgatlıların sesinin daha güçlü çıkacağını söyledi.

Federasyon Başkanı Mehmet Deniz de, çalışmalarından dolayı Esenler dernek yönetimine teşekkürlerini belirtti.

Başkan Deniz, Yozgatlılar Federasyonu Olarak Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerine yönelik 27 Eylül Cumartesi günü iftar programlarının olduğunu hatırlatarak dernek başkanları ve yöneticilerini eşleri ile birlikte iftar programına davet etti.

(Kaynak: Yozgat Havadis Gazetesi)

Hiç yorum yok: