3 Eylül 2008 Çarşamba

Bozok Üniversitesi’ne Kongre ve Kültür Merkezi yapılacak

Hayırsever işadamı Erdoğan M. Akdağ tarafından Bozok Üniversitesi kampüs alanına yaptırılacak olan Kongre ve Kültür Merkezi binası için düzenlenen protokol töreni 3 Eylül 2008 Çarşamba günü yapıldı.

Daha önce Bozok Üniversitesi’ne 3 fakülte, laboratuar, enstitü ve sosyal tesis binaları gibi birçok eser kazandıran Hayırsever işadamı Erdoğan M. Akdağ, düzenlenen törenle Kongre ve Kültür Merkezi binasını yaptırmak üzere protokol imzaladı.

Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen imza törenine Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, bazı kurum ve daire müdürleri ile akademisyenler katıldı.

Vali Amir Çiçek, işadamı Akdağ'ın üniversiteye vermiş olduğu destek dışında, Yozgat'ta ilköğretim ve lise binaları, cami gibi birçok hizmet ve yatırımın gerçekleşmesine de öncülük ettiğini belirterek “Bozok Üniversitesi’nin bugünlere gelmesinde büyük emekleri bulunan işadamı Erdoğan M. Akdağ olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

(Kaynak: Yozgat Valiliği)

Hiç yorum yok: