27 Eylül 2008 Cumartesi

Başer'den teşekkür plaketi

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, geçmiş dönemlerde belediyede görev yapmış meclis üyelerine iftar yemeği vererek, yaptıkları hizmetlerden dolayı da teşekkür plaketi verdi.

Kent Park’ta düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Yusuf Başer, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, görevde bulunan meclis üyeleri ve geçmiş dönemde görev yapmış meclis üyeleri katıldı.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yusuf Başer, belediye başkanlarının dert ve sorunlarını en iyi meclis üyelerinin bileceğini belirterek, "Bugün olduğu gibi geçmiş dönemlerde belediyede meclis üyeliği yapmış hemşehrilerimiz Yozgat için en iyi hizmeti vermeye çalışmış, büyük hizmetlerin altına imza atmışlardır. Bugün Yozgat'ın gelişmesine, kalkınmasına ve şehirleşmesinde katkısı bulunan, geçmiş dönemlerde belediyemizde görev yapmış üyeleri bir araya getirip bir yemek yemenin mutluğu ve katkılarından dolayı da kendilerine birer teşekkür plaketi veriyoruz" dedi.

Belediye Meclisi eski üyeleri adına konuşan Nafız Yazıtaş ve Zafer Özışık, Belediye Başkanı Yusuf Başer'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Başkan Başer, geçmiş dönemlerde görev yapmış 70 Belediye Meclis üyesine plaketlerini tek tek takdim etti.

Hiç yorum yok: