26 Eylül 2008 Cuma

AK Parti Yozgat Teşkilâtı’ndan Öztürk’e çağrı:
Milletvekilliğinden de istifa et

AK Parti Yozgat İl Başkanı Zekeriya Avşar, AK Parti'den istifa eden Yozgat Milletvekili Mehmet Yaşar Öztürk'ün milletvekilliğinden de istifa etmesi gerektiğini söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Öztürk'ün istifa ettiğini televizyonlardan öğrendiğini belirten Avşar, "22 Temmuz seçimlerinden bugüne kadar Öztürk'ün Yozgat'ta teşkilâtlarımızla, kamuoyuyla bağlarının kopuk olduğunu biliyorduk. İstifayı çok etik bulmuyoruz. AK Parti'nin Yozgat'ta almış olduğu 156 bin oyun vebali altındadır. Bu istifa AK Parti'nin gücünden bir şey kaybettirmez. Yaşar Bey'de Yozgatlının hakkı vardır. Ben doğruyum, dürüstüm, ben dürüst siyaset yaparım deyip de 9 bin YTL maaş alıp, daha sonra da Yozgat'a hiçbir hizmet üretmeden yan gelip yatarak maaş alıp istifa etmeyi Yozgat adına doğru bulmuyoruz" dedi.

"Yaşar Bey'in sadece milletvekilliğinden istifası yetmez ona yakışan milletvekilliğinden de istifa etmesi doğru olur" diyen Avşar, şunları söyledi:

“22 Temmuz seçimlerinden itibaren kendisiyle herhangi bir irtibatımız olmamıştır. Dolayısıyla, ilimize yapılan yatırım ve hizmetlerin içerisinde olmamıştır. Bizim 22 Temmuz seçimlerinden beri kayıp olan bir milletvekilimizdi, bu nedenle partiden istifa etmesi AK Parti ve Yozgat'a bir şey kaybettirmemiştir. Yozgat'a faydası olmayan bu milletvekilinin yeni bir oluşum içerisinde olacağını duyuyoruz. Bu milletvekilinin gireceği partiye de fazla bir şey sağlayacağını tahmin etmiyorum.”

Hiç yorum yok: